Kuulokkeiden lataaminen

Kuulokkeiden akku on ladattava täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa. Varmista, että käyttöpaikan lämpötila on 5–40 °C ja että laite on huoneenlämpöinen.

Kuulokkeiden lataaminen:

Huomautus: Älä yritä muodostaa kuulokkeista laiteparia, kun ne ovat latauksessa.

Yhdistä USB-johdon pienempi liitin kuulokkeisiin. Pistokkeen ja kuulokkeiden nuolten on oltava kohdakkain, jotta pistoke menee paikalleen.

Kiinnitä johdon suurempi liitin virtalähteeseen tai tietokoneen virtaa syöttävään USB-liitäntään.

Jos käytät verkkolaitetta, käännä pistokkeen piikit esiin.

Työnnä virtapistoke pistorasiaan. Jos lataat kuulokkeita tietokoneen kautta, käynnistä tietokone.

Varaa ensimmäistä latauskertaa varten 3 tuntia, vaikka lataamiseen ei välttämättä kulukaan niin kauaa. Kuulokkeen takana näkyvä akkumerkkivalo vilkkuu keltaisena lataamisen aikana. Kun lataaminen on päättynyt, se palaa vihreänä.

Huomautus: Vaikka kuulokkeen akku on osittain ladattu tehtaalla, sen lataaminen ennen käyttämistä pidentää käyttöaikaa.

Akun varauksen tarkistamisesta kerrotaan kohdassa Merkkivalot ja äänet.