Merkkivalot ja äänet

Kun käynnistät kuulokkeen ensimmäistä kertaa, molemmat merkkivalot syttyvät.

bluetooth®-merkkivalo palaa sinisenä osoittaen yhteyden tilan.

Akun merkkivalo palaa sen merkkinä, että akussa on virtaa.

Bluetooth®-merkkivalo

Sininen merkkivalo:

vilkkuu hitaasti: kuuloke on löydettävissä laiteparin muodostamista varten

vilkkuu nopeasti: kuuloketta yhdistetään matkapuhelimeen tai meneillään on puhelu

palaa jatkuvasti: kuuloke on yhdistetty

Punainen merkkivalo:

vilkkuu hitaasti: kuuloketta ei ole yhdistetty matkapuhelimeen, virtaa ei ole kytketty tai laitteet ovat yli 10 metrin etäisyydellä toisistaan

Akkumerkkivalo

Kuuloketta käytettäessä:

palaa vihreänä: jopa 4,5 tuntia puheaikaa tai 150 tuntia valmiusaikaa

palaa keltaisena: noin 1 tunti puheaikaa tai 45 tuntia valmiusaikaa

vilkkuu hitaasti punaisena: alle 30 minuuttia puheaikaa tai 22 tuntia valmiusaikaa

Kuuloketta ladattaessa:

vilkkuu keltaisena: lataus on käynnissä

palaa vihreänä: akku on ladattu täyteen

palaa punaisena: latausvirhe (lämpötila voi olla liian kylmä tai kuuma)

Useimmat merkkivalot sammuvat 10 sekunnin kuluessa akun virran säästämiseksi. Vain punainen ja keltainen akkumerkkivalo vilkkuvat jatkuvasti.

Kun kuulokkeen toimintoja käytetään, se antaa myös äänimerkkejä.

neljä äänimerkkiä (matalasta korkeaan): kuulokkeeseen kytketään virta

neljä äänimerkkiä (korkeasta matalaan): kuulokkeesta katkaistaan virta

kolme lyhyttä äänimerkkiä: kuuloke yhdistetään matkapuhelimeen

matala äänimerkki kerran minuutissa: akun varaus on ehtymässä

äänenvoimakkuuden säätimien äänimerkki (matalasta korkeaan): äännevoimakkuutta lisätään

äänenvoimakkuuden säätimien äänimerkki (korkeasta matalaan): äänenvoimakkuutta vähennetään