90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bluetooth®-vianmääritys

Liittyy tuotteisiin:

bluetooth®-toiminnon yhteydessä mainitaan usein seuraavat kaksi termiä: "laitepari" ja "yhteys". laitepari viittaa toisensa tunnistaviin laitteisiin. laitepariksi määritetyt laitteet pysyvät toistensa muistissa, ellei laiteparitietoja poisteta manuaalisesti. kuulokemikrofoni voidaan määrittää laitepariksi enintään kahden laitteen kanssa. kun laitepari on muodostettu, kuulokemikrofoni voi muodostaa yhteyden laitteeseen, joka toimii äänen tai puheen lähteenä.

Kuulokemikrofonista ja laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Varmista, että kuulokemikrofoni ei ole latauksessa. Kuulokemikrofonista ja laitteesta ei voi muodostaa laiteparia, jos kuulokemikrofoni on liitetty laturiin.

varmista, että älypuhelimen tai mobiililaitteen bluetooth®-toiminto on käytössä.

varmista, että bluetooth®-kuulokemikrofoni on löydettävässä tilassa. jos sininen merkkivalo ei vilku hitaasti sinisenä, aseta kuulokemikrofoni löydettävään tilaan pitämällä monitoimi-painiketta painettuna. lisätietoja on artikkelissa laiteparin muodostaminen bluetooth-laitteen kanssa.

Monitoimi

valitse laitteen bluetooth®-valikosta "etsi laitteita" tai muu vastaava vaihtoehto, jos "bose ae soundlink" ei näy luettelossa.

Kuulokemikrofonista on jo muodostettu laitepari, mutta laitteeseen ei voida muodostaa yhteyttä.

Varmista, että kuulokemikrofoni on suositusten mukaisesti enintään 10 metrin säteellä laitteesta, jonka kanssa se on määritetty laitepariksi.

varmista, että älypuhelimen tai mobiililaitteen bluetooth®-toiminto on käytössä.

Siirry laitteen laitepariluetteloon ja valitse kuulokemikrofoni manuaalisesti.

Saatat joutua tyhjentämään kuulokemikrofonin laitepariluettelon ja määrittämään kuulokemikrofonin ja laitteen uudestaan laitepariksi.

Huomautus: Tämä poistaa kuulokemikrofonista kaikki laiteparit, joten kuulokemikrofoni ja kaikki laitteet on määritettävä uudestaan laitepariksi, ennen kuin laitteisiin voidaan muodostaa yhteys.

Kuulokemikrofonin laitepariluettelon tyhjentäminen:

paina kuulokemikrofonin monitoimi- ja äänenvoimakkuus – -painikkeita 10 sekuntia.

Monitoimi

Äänenvoimakkuus -

Kuulokemikrofoni on tämän jälkeen löydettävässä tilassa (violetti merkkivalo vilkkuu hitaasti), joten voit muodostaa siitä ja haluamastasi matkapuhelimesta laiteparin.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.