Bluetooth®-laiteparin muodostaminen

Liittyy tuotteisiin:

bluetooth-laite (älypuhelin, tabletti jne.) täytyy määrittää laitepariksi kuulokkeiden kanssa, jotta niitä voidaan käyttää yhdessä. kun kuulokkeet ja laite on kerran muodostettu laitepariksi, ne yhdistyvät automaattisesti uudelleen, kun niihin kytketään virta.

kuulokkeiden ja laitteen muodostaminen laitepariksi:

Siirrä ohjausyksikön virtakytkin ON-asentoon niin, että vihreä väri tulee näkyviin.

pidä monitoimi- ja äänenvoimakkuus + -painikkeita painettuina, kunnes bluetooth-merkkivalo vilkkuu violettina. kuulokkeet ovat nyt löydettävässä tilassa, ja ne voidaan määrittää pariksi laitteen kanssa.

kytke bluetooth-laitteeseen virta ja varmista, että siinä on bluetooth käytössä.

etsi laitteessa bluetooth-laiteluettelo ja valitse "bose ae soundlink".

jos bluetooth-laite kysyy tunnuslukua, näppäile 0000.

huomautus: jos bluetooth-merkkivalo ei pala sinisenä, langatonta yhteyttä ei ole muodostettu.

katkaise kuulokkeiden virta ja toista vaiheet 1–5.