Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Sarjanumeron selvittäminen

Useimmiten sarjanumero on tuotteen takaosassa tai pohjassa lähellä viivakoodia. Sarjanumeroissa on 17 merkkiä (joissakin kuulokkeissa 4 merkkiä), ja ne voivat sisältää kirjaimia ja numeroita. Bose Connect -sovellusta tukevien tuotteiden sarjanumero näkyy myös sovelluksen kohdassa Asetukset > Tuotetiedot.

Tässä esimerkki tuotteen sarjanumerosta:

Jos et löydä tuotteestasi sarjanumeroa, tässä muutama muu mahdollinen sijainti:

Kuulokkeet

In-ear

Neljä merkkiä sisältävä koodi kuulokkeen rungossa tai sovitteessa. Silikonisovite on ehkä poistettava, jotta sarjanumero näkyy.

Around-ear

17 merkkiä sisältävä sarjanumero on korvakupin sisäosassa. Pehmustetta on ehkä siirrettävä hieman, jotta sarjanumero näkyy.

On-ear

Neljä merkkiä sisältävä koodi on sangassa. Jos 17 merkkiä sisältävää sarjanumeroa ei löydy, poista korvakupin pehmuste. Jos kuulokkeissa on ladattava akku, poista akku ja etsi sarjanumero akkukotelosta.

Noise-masking sleepbuds

17 merkkiä sisältävä sarjanumero on latauskotelon pohjassa.

Ilmailukuulokkeet

17 merkkiä sisältävä sarjanumero on sangassa pehmusteen alla. Sarjanumero voi lisäksi olla akkukotelossa olevassa ohjausyksikössä.

Kaiuttimet

Sarjanumero on kaiuttimen takaosassa tai pohjassa.

Kotiteatteri

Sarjanumero on soundbar-kaiuttimen takaosassa tai pohjassa, Acoustimass-bassoyksikön takaosassa tai pohjassa tai keskusyksikön pohjassa.

Muut tuotteet

SoundWear Companion -kaiutin

17 merkkiä sisältävä sarjanumero on kaiuttimen alaosassa lähellä USB-porttia. Jos kaiuttimessa on suojus, avaa se.

Bluetooth®-kuulokkeet

Neljä merkkiä sisältävä sarjanumero on kuulokkeiden takaosassa latausportin vieressä.