Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Apple-yhteensopivat laitteet

Kaukosäädin ja mikrofoni toimivat seuraavien Apple-laitteiden kanssa:

• iPhone 3GS ja uudemmat
  • iPad
  • iPod touch, 2. sukupolvi ja uudemmat
  • iPod classic, 120 Gt, 160 Gt
  • iPod nano, 4. sukupolvi ja uudemmat

Huomautus: Kaukosäädin on yhteensopiva iPod shufflen (3. sukupolvi ja uudemmat) kanssa. Ääntä tuetaan kaikissa iPod- ja iPad-malleissa. Tämä tuote on yhteensopiva myös muiden laitemerkkien kanssa. Kaikkia toimintoja ei kuitenkaan voi välttämättä käyttää.