UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

TÄRKEÄÄ TURVALLISUUSTIETOA

Tiettyjen Bose-bassoyksiköiden takaisinveto

Bose vetää vapaaehtoisesti takaisin bassoyksiköt, jotka on valmistettu ennen 1.4.2006 ja joita on myyty valikoitujen Acoustimass-, Lifestyle- ja Companion-kotiteatterijärjestelmien kanssa. Tietyissä olosuhteissa bassoyksikön sisäiset sähköosat voivat vioittua ja aiheuttaa mahdollisen palovaaran. 

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit tarkistaa, koskeeko takaisinveto omaa bassoyksikköäsi. Jos takaisinveto koskee omaa bassoyksikköäsi, lopeta bassoyksikön käyttö ja irrota se pistorasiasta välittömästi.

VAIHE 1

Etsi bassoyksikkö. Tämä takaisinveto koskee kahta bassoyksikköä, joiden kuvat ovat alla. Bassoyksikön väri voi olla musta tai valkoinen.

Bassoyksikkö, versio 1

LS25_II Bass Module

Bassoyksikkö, versio 2

AM15_II Bass Module

VAIHE 2

Irrota bassoyksikkö pistorasiasta. Käännä bassoyksikköä siten, että näet sen tunnistetarran. Etsi tuotteen nimi ja sarjanumero tarrasta. Tuotteen nimi on tarran yläreunassa Bosen logon vieressä. Sarjanumeron kentässä on merkintä ”SER. NO.” tai ”SERIAL NUMBER”. Katso esimerkit alla. Tunnistetarra voi erota ulkoisesti hieman esimerkkikuvista.

Bassoyksikkö, versio 1

Tarra sijaitsee bassoyksikön pohjassaOta kuva tuotteen nimestä ja sarjanumerosta tai kirjoita ne ylös, jotta ne ovat tarvittaessa helposti saatavilla.

Acoustimass 5 III -aktiivikaiutinjärjestelmä – tarra

Bassoyksikkö, versio 2

Tarra sijaitsee bassoyksikön takanaOta kuva tuotteen nimestä ja sarjanumerosta tai kirjoita ne ylös, jotta ne ovat tarvittaessa helposti saatavilla.

Acoustimass 10 III -kotiviihdejärjestelmä – tarra

VAIHE 3

Jos oma tuotteesi on nimeltään ”ACOUSTIMASS 6 III HOME ENT. SYSTEM” tai ”ACOUSTIMASS 15 II HOME ENT. SYSTEM”, siirry vaiheeseen 4, jotta voit tarkistaa, koskeeko takaisinveto omaa bassoyksikköäsi. Jos tuotteen nimi on jokin muu, avaa tuoteluettelo alla olevasta painikkeesta ja vertaa tarrassa olevaa tuotteen nimeä tuoteluetteloon.

Jos tuoteluettelon mukaan takaisinveto koskee bassoyksikköäsi, siirry vaiheeseen 5 ja katso ohjeet bassoyksikön palauttamiseen.

VAIHE 4

Jos oma tuotteesi on nimeltään ”ACOUSTIMASS 6 III HOME ENT. SYSTEM” tai ”ACOUSTIMASS 15 II HOME ENT. SYSTEM”, tarkista bassoyksikön sarjanumero (löydät sarjanumeron vaiheessa 2 kuvattujen ohjeiden mukaisesti).

Tarkista sarjanumeron 8.–11. numero (ympyröity alla olevassa kuvassa).

  • Jos 8.–11. numero ovat välillä 2090–6091, tämä takaisinveto koskee tuotetta. Siirry vaiheeseen 5 ja katso ohjeet tuotteen palauttamiseen.
  • Jos 8.–11. numero eivät ole välillä 2090–6091, tämä takaisinveto  ei koske tuotetta.
Acoustimass 6 III -kotiviihdejärjestelmä – tarra

VAIHE 5

Jos olet selvittänyt yllä olevien vaiheiden avulla, että takaisinveto koskee bassoyksikköäsi, lopeta bassoyksikön käyttö välittömästi, äläkä kytke sitä pistorasiaan tai muuhun sähkölähteeseen.

Ota Boseen suoraan yhteyttä alla olevilla yhteystiedoilla saadaksesi ohjeet bassoyksikön palauttamiseen. Ota tuotteen sarjanumero esille, jotta Bosen asiakaspalvelija voi auttaa sinua. 

Ota yhteyttä

+ 358942721081

Puhelu maksaa paikallispuhelumaksun.

Maanantai – Perjantai
10:00 - 19:00