Wave® IV -radio

Myynnissä 2015 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Wave SoundLink -sovittimen liittäminen

Wave SoundLink -sovitin voidaan liittää yhteensopiviin Wave-järjestelmiin, jolloin Wave-järjestelmän kanssa voi käyttää langatonta yhteyttä ja toistaa ääntä tietokoneesta.

Wave SoundLink -sovittimen liittäminen Wave Radio III- tai IV -radioon:

Kun liität SoundLink-sovittimen, kuulet kaikki äänet tietokoneesta Wave-järjestelmän kautta.
  1. Liitä SoundLink-sovittimeen liitetty kaapeli   Wave-järjestelmän taustapuolella olevaan Bos elink -tuloon

Boselink connector and adapter placement

2. Aseta sovitin sopivaan paikkaan. Sen ei tarvitse olla näkymän sisällä, mutta jos se on jätetty pois järjestelmästä (kun olet sen kasvot), jätä vähintään 2 in. (5 cm) sen ja järjestelmän välissä , mikä vähentää AM-radiohäiriöitä
  3. Paina SoundLink-kaukosäätimen SoundLink/AUX butto nso th System -näytössä SOUNDLINK-YHTEYS ON LÖYDETTÄVISSÄ
    Vinkki: Jos NÄYTÖSSÄ ei NÄY SIGNAALIA, katso VIESTI EI SIGNAALIA – MUODOSTA YHTEYS PAINAMALLA TOISTOPAINIKETTA
  4. Nosta SoundLink USB -avaimen antenni pystyasentoon
  5. Liitä USB-muistitikku tietokoneen käytettävissä olevaan US BINPUT -liitäntään: Painikkeen valon pitäisi alkaa vilkkua

USB key and USB input on computer
  6. Odota, että tietokone havaitsee laitteen ja asentaa ohjaimet tarvittaessa:     Kun USB ke hehkuu soli dia ja Wave-järjestelmästä kuuluu äänimerkki, se on liitetty.
    Vinkki: Jos valo palaa tasaisesti, mutta ääntä ei kuulu, katso lisätietoja kohdasta äänen toistolaitteen valitseminen tietokoneessa.