Wave®-musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2004–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Wave SoundLink -sovittimen liittäminen

Wave SoundLink -sovitin voidaan liittää yhteensopiviin Wave-järjestelmiin, jolloin Wave-järjestelmän kanssa voi käyttää langatonta yhteyttä ja toistaa ääntä tietokoneesta.

Wave SoundLink -sovittimen liittäminen Wave-musiikkijärjestelmään:

Kun liität SoundLink-sovittimen, kuulet kaikki äänet tietokoneesta Wave-järjestelmän kautta
  1. Jos järjestelmäohjelmisto on 02.xx.xx tai vanhempi, aseta mukana toimitettu ohjelmistolevy asemaan. Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen
  2. Liitä SoundLink-sovittimeen liitetty kaapeli Wave-järjestelmän takana olevaan Bose link -liitäntään

Boselink connector and adapter placement

3. Aseta sovitin sopivaan paikkaan. Sen ei tarvitse olla näköpiirissä, mutta jos se jätetään järjestelmän varaan (kun kasvot ovat sen edessä), jätä sen ja järjestelmän väliin vähintään 5 cm (2 tuumaa), jotta AM-radiohäiriöt vähenisivät
  4. Jos DOM-järjestelmä (valmistuspäivä) on aiempi kuin 9286, DC-virtasovitin on liitettävä SoundLink-sovittimeen. Järjestelmät, joiden DOM-tunnus on 9286 tai uudempi, eivät tarvitse virtasovitinta. Lisätietoja on kohdassa sarjanumeron sijainti
  5. Paina SoundLink-kaukosäätimen SoundLink/AUX -painiketta, jotta SOUNDLINK-YHTEYS VOIDAAN MUODOSTAA JÄRJESTELMÄN näytössä
    Vinkki: Jos NÄYTÖSSÄ ei NÄY SIGNAALIA, katso VIESTI EI SIGNAALIA – MUODOSTA YHTEYS PAINAMALLA TOISTOPAINIKETTA
  6. Nosta SoundLink USB -avaimen antenni pystyasentoon
  7. Liitä USB-muistitikku tietokoneen vapaaseen USB-tuloon: Painikkeen valon pitäisi alkaa vilkkua

USB key and USB input on computer
  8. Odota, että tietokone havaitsee laitteen ja asentaa ohjaimet tarvittaessa: Kun USB-avaimen merkkivalo palaa tasaisesti ja Wave-järjestelmästä kuuluu äänimerkki, laite on liitetty.
    Vinkki: Jos valo palaa tasaisesti, mutta ääntä ei kuulu, katso lisätietoja kohdasta äänen toistolaitteen valitseminen tietokoneessa.