Digitaalinen SoundLink® Air -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2012–2014

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänen lähettäminen SoundLink Airin kautta

Opastamme sinua lähettämään ääntä laitteesta kaiuttimeen.

Äänen toistaminen AirPlayn kautta:

1. O nan AirPlaa ydevice, napauta tai napsauta AirPlay-kuvaketta icon ja valitse produc tkäytettävissä olevien kaiuttimien luettelosta
    Vinkki: Jos laite on AppleTV, valitse kaiuttimen luettelo asetuksista >, AirPlay (on) >, kaiuttimet
  2. Aloita musiikin toistaminen AirPlay-laitteella.

Toiston ohjaus (esim. Toisto/tauko ja ohitus) voidaan ohjata SoundLink Ai -kauko-ohjaimella. (Vinkki:  Siirry iTunesissa kohtaan Preferences > Device Sand Enable Allow iTunes control from Remote Speakers). Jos laite toistaa laitetta, joka on liitetty  kaiuttimen takaosan AUX I n-liitäntään, se siirtyy automaattisesti AirPlay-ääneen, kun se alkaa soittaa AirPlay-laitteesta.

Lähetä ääntä Mac-tietokoneesta, jossa on OS X 10.8 (Mountain Lion), Bose-järjestelmään.

System Preferences (järjestelmän asetukset) -menetelmä

1. Napsauta näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Apple-kuvaketta
  2. Valitse Apple-valikosta kohta System Preferences... (Järjestelmäasetukset).

Mac screenshot showing the System Preferences selection

3. Valitse kuvake Sound (Ääni).

Mac screenshot showing the sound icon

4. Voit tarkastella käytettävissä olevia äänilähtölaitteita napsauttamalla Output (lähtö) -välilehteä
  5. Valitse Bose-järjestelmä tietokoneen äänilähdöksi

Mac screenshot showing the Bose SoundLink Air selection

Valintanapin tapa

1. Pidä asetuspainiketta painettuna samalla, kun napsautat kaiutinkuvaketta valikkorivillä

Mac screenshot showing the Bose system name selection

2. Valitse Bose-järjestelmä tietokoneen äänilähdöksi

Tätä toimintoa voi käyttää myös muiden valmistajien AirPlay-kaiuttimien, kuten Pandoran, äänen toistamiseen. Muista, että Web-sivulta tai kolmannen osapuolen sovelluksesta toistettavan videon ääni saattaa olla epäsynkroninen videon kanssa. (Viive ei näy iTunesissa, koska iTunes-ohjelmistossa on AirPlay-ominaisuus.)