Wave®-musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2004–2012

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Wave Bluetooth -musiikkisovittimen liittäminen

Wave Bluetooth -musiikkisovitin voidaan liittää yhteensopiviin Wave-järjestelmiin, jolloin Bluetooth-ääni voidaan toistaa langattomasti Wave-järjestelmällä.

Wave Bluetooth -musiikkisovittimen liittäminen:

Ennen aloittamista

Jos tuotteen ohjelmistoversio on 02.xx.xx tai vanhempi, se on päivitettävä ensin. Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen ja tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Bluetooth-sovittimen liittäminen

1. Liitä sovitin Acoustic Wave -järjestelmän takana olevaan Bose LINK -liitäntään
    Vinkki: Kohdista liittimen sanat Bose link ylöspäin

Boselink connector and adapter placement
  2. Aseta sovitin järjestelmän lähelle, sen ei tarvitse olla näkyvissä
    Vinkki: Jos sovitin on järjestelmän vasemmalla puolella, pidä se 5 cm:n (2 tuuman) päässä, jotta AM-radiovastaanotto ei aiheuta häiriöitä
  3. Liitä virtalähde tarvittaessa sovittimeen:
    • Jos tuotteen DOM (valmistuspäivä) on 9285 tai vanhempi, kytke virtalähde
    • Jos DOM on 9286 tai uudempi, virtalähdettä ei tarvita
    • Lisätietoja on kohdassa sarjanumeron sijainti

Power connections
Lisätietoja Bluetooth-laitteen liittämisestä on kohdassa Bluetooth-laitteen yhdistäminen.