Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Radioaseman tietojen tarkasteleminen järjestelmän näytössä

RDS (Radio Data System) antaa tietoja kuuntelemasi radioaseman sisällöstä (esimerkiksi artistin ja kappaleen nimi). Voit ottaa nämä tiedot käyttöön tai poistaa ne käytöstä järjestelmän näytössä ja valita, mitkä tiedot tulevat näkyviin, kun ne on otettu käyttöön.

Säädä aseman tietotoimintoa järjestelmässä.

Ota aseman tiedot käyttöön tai poista ne käytöstä

1. Pidä kaukosäätimen Alarm Setup (Menu) -painiketta painettuna , kunnes -SETUP MENU- tulee järjestelmän näyttöön
  2. Paina Tune/MP3 > - PAINIKETTA toistuvasti, kunnes -RADION TEKSTI- tulee näkyviin
  3. Valitse ON tai PAINAMALLA Time – - tai Time + -painiketta POIS
  4. Paina Alarm Setup (Menu) -painiketta tai odota 10 sekuntia poistuaksesi valikko

Valitse näyannettavat tiedot

Kun asematiedot on otettu käyttöön, voit näyttää   tietoja painamalla toistotilan painiketta ei etänä. Valitse yksi tai kolme tapaa, joilla tiedot näytetään:
  • Aseman nimi (oletusasetus)
  • Ohjelman nykyinen sisältö
  • Ohjelmatyyppi