SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun merkkivalo vilkkuu jatkuvasti keltaisena latauksen aikana

Järjestelmän akun merkkivalo vilkkuu keltaisena latauksen aikana ja lakkaa vilkkumasta, kun akku on ladattu täyteen. Jos valo ei lakkaa vilkkumasta latauksen aikana, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista akun merkkivalo, kun olet irrottanut sen laturista.

Jos kuuloke on latautunut useita tunteja (vähintään 4), kuulokkeen akku on todennäköisesti ladattu täyteen. Irrota kuuloke laturista, käynnistä se ja tarkista akun merkkivalon tila.