Bose® Bluetooth® 2 -kuulokemikrofoni

Myynnissä 1970–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun merkkivalo vilkkuu jatkuvasti keltaisena latauksen aikana

Järjestelmän akun merkkivalo vilkkuu keltaisena latauksen aikana ja lakkaa vilkkumasta, kun akku on ladattu täyteen. Jos valo ei lakkaa vilkkumasta latauksen aikana, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että kuulokkeen ohjelmisto on ajan tasalla.

Tarkista ohjelmistoversio ja päivitä se tarvittaessa

Lisätietoja ohjelmiston tarkistamisesta on kohdassa ohjelmiston tai laiteohjelmiston version tarkistaminen .
Lisätietoja kuulokkeen päivittämisestä on kohdassa laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Lataa kuuloke Bosen virtalähteellä tai USB-virtalähteellä, jossa on vastaavat tekniset tiedot.

Kuulokkeiden mukana toimitettu virtalähde ja 12 voltin Bose-autolaturi lataa kuulokkeen 1 ampeerin virralla. Muut USB-laturit ja tietokoneen USB-portit voivat latautua vain 500 milliampeerin (mA) virralla. Tämä hitaampi lataus vaatii enemmän aikaa, jotta kuuloke saavuttaa täyden latauksen, eikä se ehkä anna tarpeeksi virtaa täyden latauksen merkiksi (vihreä merkkivalo). On suositeltavaa käyttää Bosen toimittamaa laturia tai laturia, joka tuottaa varmasti 1 ampeerin (1 A tai 1000 mA) tai virran

Tarkista akun merkkivalo, kun olet irrottanut sen laturista.

Jos kuuloke on latautunut useita tunteja (vähintään 4), kuulokkeen akku on todennäköisesti ladattu täyteen. Irrota kuuloke laturista, käynnistä se ja tarkista akun merkkivalon tila.