Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Puheluun ei vastata -painikkeella

Kokeile seuraavaa tämän ongelman ratkaisemiseksi:

Varmista, että kuulokkeen ja puhelimen välille on muodostettu pariliitos.

Kun pariliitos on muodostettu, Bluetooth merkkivalo vilkkuu aina, kun virran merkkivalo vilkkuu. Jos se ei toimi, katso kohtaa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Varmista, että saapuva puhelu on olemassa.

Jos puhelimessa ei ole ilmoitusta tulevasta puhelusta, ääni voi tarkoittaa jotain muuta. Lisätietoja eri äänisävyistä on artikkelissa tuotteen äänimerkkien ymmärtäminen.

Varmista, että oikeaa painiketta painetaan vain kerran.

Monitoimitoiminto icon painike on oikean korvakuvun pohjassa olevien painikkeiden suurin, ja se on hieman upotettu verrattuna kummankin puolen äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeisiin ja vähennyspainikkeisiin. Painiketta tarvitsee painaa vain kerran, kun haluat vastata puheluun tai lopettaa puhelun.

Yritä yhdistää toinen Bluetooth-laite.

Jos Bose-tuotteesi voi muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen, Bluetooth-toiminto toimii. Tällaisessa tapauksessa ongelma voi olla ensimmäisessä laitteessa tai sen asetuksissa.

Poista laite Bluetooth-laitteen muistista ja yritä uudelleen.

Etsi Bluetooth-laitteen Bluetooth-asetuksista luettelo aiemmin liitetyistä tuotteista. Poista laite luettelosta ja liitä se uudelleen laitteeseen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Käynnistä kytketty laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Katkaise laitteesta virta, kytke virta uudelleen ja yritä uudelleen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.