Bose® Bluetooth® 2 -kuulokemikrofoni

Myynnissä 1970–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Liitetty puhelin ei tunnista äänikomentoja

Jos puhelin ei tunnista äänikomentoja puhuessasi Bose-kuulokkeen kautta, kokeile seuraavia toimia:

Määritä, vastaavatko puhelupainike puheluun.

Jos saapuviin puheluihin ei vastata yhdellä puhelupainikkeen painalluksella , katso kohtaa puheluun ei vastata -painikkeella.

Muista painaa puhelupainiketta vain kerran äänikomentoja varten.

Jos yrität käyttää ääniohjausta puhelimellasi, paina puhelupainiketta kerran. (Puhelupainikkeen kaksoispainaminen soittaa viimeksi valittuun numeroon ja painikkeen pitäminen painettuna katkaisee laitteen yhteyden liitettyyn puhelimeen.)

Joidenkin puhelimien äänikomentojen käynnistäminen saattaa kestää jopa 20 sekuntia.

Kuulokkeen ja puhelimen välinen tiedonsiirto voi viivästyttää äänikomentojen aktivoimista. Yleensä tämä on kuitenkin totta, kun äänikomentotoiminto aktivoidaan ensimmäisen kerran, kun kuulokkeeseen kytketään virta. Sen jälkeen käyttö alkaa nopeammin. Viiveen pituus vaihtelee puhelinmallin mukaan.

Tarkista, reagoiko puhelin äänikomentoon ilman Bose-kuuloketta.

Kun käännät Bose-kuulokemikrofonia, nmake käyttää samaa äänipyyntöä kuin laphon eto. Määrittää, tunnistaeko puhelin komennon.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, tarkista, onko sovelluksessa Bluetooth®- tai Audio-valikko.

Jotkin sovellukset edellyttävät  , että Bluetooth- tai SELEC -äänilaitetta ei voi ottaa käyttöön. Tarkista sovelluksen asetuksista, onko niihin liittyviä asetuksia säädettävä. (Vihje: Jos epäilet, että setin -gaa ei tarvitse muuttaa, merkitse vain muistiin nykyinen asetus, jos se ei vy ja sinun on vaihdettava takaisin.)

Nollaa mobiililaite ja muodosta yhteys kuulokkeeseen uudelleen.

Nollaa mobiililaite ja yritä yhdistää kuulokkeet uudelleen:
  1. Voit käyttää Bose-kuulokkeita mobiililaitteen muistista. Tämä luettelo on typicall -luettelo laitteen Bluetooth-valikossa
  2. Sammuta mobiililaite kokonaan ja käynnistä se uudelleen
  3. Yritä yhdistää kuuloke uudelleen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-laitteen liittäminen.

Jotkin näppäimistön toiminnot saattavat olla poissa käytöstä äänikomentoja käytettäessä.

Joissakin puhelimissa, joissa ääniaktivointi käynnistää puhelun, näppäimistö saattaa olla lukittu puhelun ollessa käynnissä. Tämä näppäimistön lukitus saattaa estää laajennusten tai suoran syötön muut numeeriset arvot
Tämä voi olla puhelinkohtainen tai puhelinkäyttöjärjestelmäkohtainen.