Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bluetooth® katkaisee yhteyden pariliitettyyn laitteeseen

Jos Bluetooth-yhteys on järjestelmän ja liitetyn laitteen välillä (esim. Kannettava tietokone, älypuhelin tai Bose-sovellus) on katkonainen tai se katoaa odottamatta. Kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että laite on enintään 10 metrin (33 jalan) päässä Bluetooth-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Yritä siirtää laitetta ja laitetta lähemmäs toisiaan.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tyhjennä Bose-tuotteen muisti aiemmin liitetyistä Bluetooth-laitteista.

Bose-tuote muistaa useita laitteita, jotka se on liittänyt oso-laitteeseen, ja muodostaa niihin nopeasti yhteyden. cas ethy i sa n issue with the th edevice memory, clean rit an dthen try to reconnnec tthe device. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth-laitteen yhdistäminen.

Jos laite on liitetty Windows-tietokoneeseen, tarkista Bluetooth-sovittimen virranhallinta-asetus.

1. Valitse tietokoneessa Käynnistä -valikko ja käynnistä kirjoituslaitteen hallinta
  2. Avaa Laitehallinta valitsemalla hakutuloksista Laitehallinta
  3.   Laajenna kohta napsauttamalla Bluetooth-kohdan vieressä olevaa > -kuvaketta
  4. Napsauta Bluetooth-sovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet
  5. Valitse Virranhallinta -välilehti ja poista valinta kohdasta Salli tietokoneen sammuttaa tämä laite virran säästämiseksi
  6. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä uudelleen.

Liitä jokin toinen Bluetooth-laite.

TR yanother Bluetooth device määrittääksesi, onko ongelma yhteydessä firs tdevice -laitteeseen tai sen asetuksiin.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.