Bluetooth®-laite ei toimi kauempaa

Jos laitteen ja liitetyn äänilaitteen välinen Bluetooth-yhteys on luotettava vain lyhyen kantaman sisällä laitteesta, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että laite on enintään 10 metrin (33 jalan) päässä Bluetooth-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m). Tätä aluetta voivat pienentää esteet (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Yritä siirtää laitetta ja laitetta lähemmäs toisiaan.

Yritä irrottaa Bluetooth-signaalia mahdollisesti häiritseviä muita lähellä olevia langattomia laitteita.

Jotkin langattomat laitteet voivat häiritä Bluetooth-signaalia. Jos lähistöllä on muita langattomia laitteita ( kuten 2.4 GHz:n reititin tai langaton puhelin, langattomat kaiutinsovittimet, kodin turvaliiketunnistimet, loisteputket, mikroaaltouunit jne.), tim  ean -dcheck-ääni, jos ongelma paranee. Jos näin on, harkitse tuotteen tai laitteen siirtämistä toiseen paikkaan.

Jos toistat paikallisesti tallennettua sisältöä MacBook-koneessa, kokeile poistaa sen Wi-Fi-toiminto käytöstä.

MacBook-tietokoneissa Bluetooth-kantama voi olla pienempi kuin muissa laitteissa. Tämä on yleensä huomattavampaa, kun sekä Wi-Fi että Bluetooth ovat käytössä MacBook-laitteessa. Jos sitä ei tarvita, kokeile sen Wi-Fi-toiminnon poistamista käytöstä, jotta sen Bluetooth-kantama paranee.

Siirrä Bluetooth-laite lähemmäs tuotetta.

Bluetooth-kantama on noin 33 m (10 m), mutta alue voi vähentää b yinterferenssiä, lik eseiniä, metallia, ovisia tai muita alueella olevia Bluetooth-laitteita. Tarkista, onko ongelma ratkaistu, kun Bluetooth-laite ja -tuote ovat lähellä toisiaan.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Tarkista häiriölähteet.

Elektroniikka voi poimia häiriöitä muista samaan virtapiiriin liitetyistä tai lähietäisyydellä olevista sähkölaitteista. Irrota virtajohto kaikista lähellä olevista sähkölaitteista (esim. Kannettavan/puhelimen laturi, TV, kaapelivastaanotin, sesonkivalot, mikroaaltouuni, jne.). Jos ongelma on ratkaistu, yritä liittää laite tai laite toiseen virtapiiriin tai kauemmas.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.