QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet

Myynnissä 2006–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose-tuotteen puheluihin ei voi vastata eikä niitä voi lopettaa

Jos Bose-kuulokkeiden tai Bluetooth-kaiuttimen vastaus-/lopetuspainike ei vastaa puheluihin tai lopeta niitä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että vastaus-/lopetuspainike on keskiasennossa eikä off-asennossa.

Call Related Functions
Toiminnon käyttö
Vastaa puheluun paina ja vapauta
Lopeta puhelu paina ja vapauta
Hylkää saapuva puhelu paina -painiketta 2 sekunnin ajan ja vapauta se
Vaihda saapuvaan tai pidossa olevaan puheluun ja aseta nykyinen puhelu pitoon painamalla ja vapauttamalla. Voit palata ensimmäiseen puheluun painamalla painiketta uudelleen.
Siirry saapuvaan tai pidossa olevaan puheluun ja lopeta nykyinen puhelu painamalla -painiketta, pitämällä -painiketta painettuna 2 sekunnin ajan ja vapauttamalla se
Käytä ääniohjausta pidä vastaus- ja lopetuspainiketta painettuna. Lisätietoja yhteensopivuudesta ja käytöstä on puhelimen käyttöoppaassa tämä ominaisuus

Media Playback Functions
Toiminnon käyttö
Toista tai keskeytä kappale tai video paina ja vapauta
Siirry seuraavaan kappaleeseen tai osaan paina ja vapauta kaksi kertaa nopeasti
Pikakelaus eteenpäin paina ja vapauta kaksi kertaa nopeasti ja pidä toista painiketta painettuna paina -painiketta
Siirry edelliseen kappaleeseen tai osaan paina ja vapauta kolme kertaa nopeasti
Huomautus: Toimintoa ei tueta kaikissa Android-laitteissa
Kelaa taaksepäin paina -painiketta ja vapauta se kolme kertaa nopeasti ja pidä -painiketta painettuna kolmas painallus
Huomautus: Toimintoa ei tueta kaikissa Android-laitteissa

Huomautus: Vastaus päättyy -painikkeessa on myös mikrofoni- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Käynnistä kytketty laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Katkaise laitteesta virta, kytke virta uudelleen ja yritä uudelleen.

Tarkista, että kuulokeliitäntä on puhdas ja puhdas.

Käytä taskulamppua tai muuta valokaasi,   jos laitteen kuulokeliitäntään on päässyt nukkaa tai roskia, jotka voivat häiritä liitäntää.

Irrota äänikaapeli ja aseta se uudelleen liitettyyn laitteeseen.

Irrota kuulokkeiden liitäntäkaapeli liitetystä laitteesta. Sitten, liitä ti tto varmista, että se on täysin liitetty ja turvallinen. (Vihje: Jos liitin on kytketty, ja kuulet häiriöääniä tai rätinää, liittimen sisällä saattaa olla roskia tai kosketusta.)

Irrota liitetty laite mistä tahansa suojuksesta tai suojuksesta.

Kotelo tai suojus voi estää äänikaapelin asianmukaisen kiinnimisen kuulokeliitäntään. Jos käytät koteloa, poista se ja yritä uudelleen.

Ohita mahdolliset sovittimet tai jatkokaapelit, jos ne on liitetty.

Jos laite liitetään laitteeseen jatkokaapelilla tai sovittimella, irrota jatkokaapeli tai sovitin ja tarkista, onko ongelma siihen liittyvä.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.