ProFlight Aviation -kuulokkeet

Myynnissä 2018 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käyttökytkinten määrittäminen kuulokkeen ohjausmoduulissa

Kuulokkeen ohjausmoduulin kytkimillä voit mukauttaa tiettyjä asetuksia. Nämä ovat hyödyllisiä, kun haluat räätälöidä kuulokkeet tilanteisiin tai lentokoneisiin, joissa niitä käytetään.

Käyttökytkinten määrittäminen:

Irrota paristot (jos asennettu) ohjausmoduulista, jotta pääset käsiksi käyttökytkimiin. Käytä sitten pientä utensiliä (eli pieni tavallinen ruuvitaltta), jolla säädetään kytkimiä.

Switch Use
RESERVED Tässä kytkimessä ei ole toimintoa. Oletusasetus on .
AUTO ON
Tämä asetus saa kuulokkeeseen virran automaattisesti, kun ilma-aluksen virta on käytettävissä. (Saatavilla ilma-aluksissa käytettäville malleille.)
  • Valitse KÄYTÖSSÄ (oletusasetus) mahdollistaa lentokonekäyttöisten kuulokkeiden automaattisen virrankäytön
  • Valitse pois , jos haluat estää kuuloketta käynnistymästä unti-tilassa paina säätimen power-painiketta pitkään moduuli
AIRCRAFT AUDIO Tämä asetus määrittää sisäpuhelimen herkkyyden.
  • Valitse NORMAL (NORMAALI) (oletusasetus) normaalikäytössä
  • Valitse LO WTO säädä sensitivitin arvoa -12 dB
INTERCOM
Tämä asetus määrittää kuulokkeen käytettäväksi mono- tai stereolaitteiden kanssa.
  • Valitse MONO (oletusasetus) jos ilma-aluksessa on yksiosainen sisäpuhelin, niin kuulet, jos kuultavissa molemmissa korvissa
  • Valitse STEREO , jos ilma-aluksessa on stereosisäpuhelin ääntä voi lähettää molemmille korville
AUTO OFF
Tämä asetus voi katkaista kuulokkeen virran automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty muutamaan minuuttiin.
  • Valitse KÄYTÖSSÄ (oletusasetus) kuulokkeen virran katkaiseminen automaattisesti 3–3 yhdeksän minuuttia käyttämättömänä
  • Valitse pois , jos haluat estää kuuloketta sammumasta unti-tilassa paina säätimen power-painiketta pitkään moduuli
TAP CONTROL Tämä asetus ottaa   käyttöön tai poistaa käytöstä korvan kaksoisnapauttamalla korvaa, jolloin taustaäänien poisto on pienempi.
  • Valitse KÄYTÖSSÄ , jos haluat vaihtaa melunvaimennusta kaksoisnapauttamalla korvanappia Siinä korvassa matalan ja -asetuksen välillä Ohjausmoduulin ANC (Acoustic Noise Peruutus) -kytkin
  • Poista napauttamalla -toiminto käytöstä valitsemalla OFF