A20 Aviation -kuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käyttökytkinten määrittäminen kuulokkeen ohjausmoduulissa

Kuulokkeen ohjausmoduulin kytkimillä voit mukauttaa tiettyjä asetuksia. Nämä ovat hyödyllisiä, kun haluat räätälöidä kuulokkeet tilanteisiin tai lentokoneisiin, joissa niitä käytetään.

Toimintojen kytkinten määrittäminen:

Irrota paristot (jos asennettu) ohjausmoduulista, jotta pääset käsiksi käyttökytkimiin. Käytä sitten pientä utensil-laitetta (esim. pieni tavallinen ruuvitaltta) kytkinten säätämiseen.

Switch Use
AUDIO
Tämä määritys määrittää kuulokkeen käytettäväksi mono- tai stereolaitteiden kanssa.
  • Valitse MON (oletusasetus), jos ilma-aluksessa on monosisäpuhelin, jotta ääni kuuluu molemmissa korvissa
  • Valitse S TIF ilma-aluksessa on stereoääni, jonka voi lähettää molemmille korville
AUTO OFF
Tämä asetus voi sammuttaa kuulokkeen automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty muutamaan minuuttiin.

Huomautus:   Kun akku on kytketty irti nintercom-järjestelmästä, kuulokkeiden virta katkeaa automaattisesti Eve nif AUX AUDIO i -toiston aikana.  Kun Bluetooth-puhelu irrotetaan sisäpuhelimesta, kuulokkeen virta katkeaa automaattisesti 3–5 kertaa puhelun päätyttyä.
  • Valitse KÄYTÖSSÄ (oletusasetus), jos haluat, että kuulokkeen virta katkeaa automaattisesti 3–9 minuutin käyttämättömyyden jälkeen
  • Valitse , KUN haluat, että kuulokkeet eivät sammu, kun painat virtapainiketta pitkään