Bose A30 Aviation Headset

Myynnissä 2023 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käyttökytkinten määrittäminen kuulokkeen ohjausmoduulissa

Kuulokkeen ohjausmoduulin kytkimillä voit mukauttaa tiettyjä asetuksia. Nämä ovat hyödyllisiä, kun haluat räätälöidä kuulokkeet tilanteisiin tai lentokoneisiin, joissa niitä käytetään.

Käyttökytkinten toiminta

Käyttökytkimet sijaitsevat ohjausmoduulin akkutilassa. Irrota paristot (jos asennettu) ohjausmoduulista, jotta pääset käsiksi käyttökytkimiin. Käytä sitten pientä utensil-laitetta (esim. pieni tavallinen ruuvitaltta) kytkinten säätämiseen.
HUOMAUTUS: Kaikki käyttökytkimet eivät ole käytettävissä kaikissa malleissa.

Switch Use
Reverse
  • Poistaa käytöstä kaikki muut kuin kriittiset toiminnot, kuten Bluetooth-äänen, AUX-äänen ja Tap Control -toiminnon. Vain sisäpuhelinliikenne ja Acoustic Noise Cancelling ovat käytössä. Jos laitteessa tai ohjelmistossa on hätävika, aseta kytkin ON-asentoon
  • Oletus - ei käytössä
Valitse Control (ohjaus)
  • Ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kosketuskohdan ohjaustoiminnon
  • Oletus - ei käytössä
Prioriteetti
  • Määrittää prioriteetin kahden samanaikaisesti liitetyn toissijaisen äänilähteen välillä. Valitse BT, jos haluat määrittää Bluetooth-yhteyden (langattoman yhteyden) ensisijaiseksi. Valitse AUX, jos haluat määrittää langallisen yhteyden ensisijaiseksi.
  • Oletus - BT
Sisäpuhelin
  • Käsittelee sisäpuhelimen ääntä mono- tai stereoäänenä. Käytettävissä vain kahden kanavan tai stereosisäpuhelinjärjestelmän kanssa käytettäville kokoonpanoille. HUOMAUTUS: 5-nastaiset XLR- ja U174-mallit ovat vain mono-kokoonpanoja
  • Oletus - Mono
Automaattinen virrankatkaisu katkaisee virran automaattisesti, kun laitetta ei ole käytetty 3–45 minuuttiin.
HUOMAUTUKSIA:
  • Kun kuulokkeet ovat käynnissä akkuvirralla ja irrotettu sisäjärjestelmästä, ne sammuvat, ellei aktiivisen mobiililaitteen ääntä kuulu
  • Jos puhelu on käynnissä ja puhelin on irrotettu, kuulokkeen virta katkeaa noin 3 minuutin kuluttua puhelun päättymisestä
  • Oletus - käytössä
Automaattinen käynnistys käynnistyy automaattisesti, kun laite on liitetty lentokoneen virtalähteeseen.
HUOMAUTUKSIA:
  • Saatavana vain Flex Power -malleissa
  • Bluetooth-mallit palaavat edelliseen Bluetooth-tilaan, kun niihin on kytketty virta
  • Oletus - käytössä