Wave® III -radio

Myynnissä 2012–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

NÄYTTÖÖN TULEE VIESTI NO SIGNAL – PRESS PLAY TO CONNECT (EI SIGNAALIA – MUODOSTA YHTEYS PAINAMALLA PLAY-PAINIKETTA)

Tämä ilmoitus tulee näkyviin, kun musiikkilähteeksi valitaan Bluetooth- tai SoundLink-sovitin, mutta signaalia ei ole. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Kokeile liittää SoundLink-USB-avain manuaalisesti SoundLink-sovittimeen

Varmista, että SoundLink USB -muistitikku on yksilöllinen tunnus, muodostamalla USB-muistitikku manuaalisesti sovittimeen. Lisätietoja USB-avaimen ja sovittimen yhdistämisestä manuaalisesti on ohjeaiheessa SoundLink USB-avaimen liittäminen uudelleen järjestelmään

Mikä sovitin on liitetty?

Wave-järjestelmässä näkyy TEKSTI CONNECT (YHDISTÄ) ja NO SIGNAL (EI SIGNAALIA) – PRESS PLAY TO CONNECT (YHDISTÄ PAINAMALLA PLAY-PAINIKETTA), kun se ei löydä langatonta laitetta. Määritä, mitä sovitinta käytetään, ja valitse jokin seuraavista:

Wave Bluetooth -musiikkisovitin

Wave SoundLink -sovitin