Lifestyle® 48 III -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2006–2007

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

MDU-tilan määrittäminen

MDU-tila rajoittaa käytettävissä olevia huonekoodeja, jotka voit määrittää liitetyille laajennusvyöhykkeille. Huoneet A, B ja o ovat käytettävissä tässä tilassa. Tämä helpottaa asetusten määrittämistä tilanteissa, joissa tarvitaan rajallisia vyöhykkeitä.

Voit muuttaa MDU-tilan asetusta seuraavasti:

Huomautus: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain ohjelmistoversioissa 030304 ja sitä uudemmissa versioissa.
  1. Sammuta järjestelmä.
  2. Nosta mediakeskuksen luukku. Pidä Enter-painiketta painettuna. Jos MDU-tila ei ole käytössä, mediakeskuksen näyttöön tulee teksti House Code (talon koodi). House # (talon numero) tulee näkyviin, jos MDU-tila on käytössä.
  3. Pidä Enter-painiketta painettuna ja paina Tallenna-painiketta, kunnes MDU-TILA tulee näkyviin
  4. VOIT siirtyä ASETUSTEN VÄLILLÄ ON (KÄYTÖSSÄ) ja OFF (pois käytöstä) ÄÄNENVOIMAKKUUDEN LISÄYSPAINIKKEILLA ja VÄHENNYSPAINIKKEILLA.
  5. Vapauta Enter-painike
  6. Tyhjennä näyttö painamalla Tallenna-painiketta
Kun tämä tila otetaan käyttöön, käytettävissä olevat huonekoodit rajoitetaan A-, B- ja O.