Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitepariksi liitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistin tyhjentäminen

Laite muistaa viimeisimmät Bluetooth-laitteet, joihin se on liitetty, jotta se voi muodostaa niihin yhteyden nopeasti ja automaattisesti. Tämän laitteen muistin poistaminen unohtaa kaikki muistiin tallennetut laitteet ja mahdollistaa uuden laiteluettelon käynnistämisen yhdistämällä ne, jotka haluat muistaa.

Haluatko unohtaa laitteen tuotteen painikkeilla tai Bose Connect -sovelluksella?

Laitteen painikkeiden käyttäminen

Bose Connect -sovelluksella