Wave® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kaukosäädin ei ohjaa musiikkisovellusta

Jos et voi ohjata toistokomentoja (esim. toista/keskeytä ja ohita raita) matkapuhelimen tai tietokoneen äänisovelluksessa. voit tarkastella seuraavia tietoja:

Varmista, että musiikkisovellus on valittu.

Joidenkin musiikkiohjelmien avulla kaukosäädintä voi ohjata vain, kun sovellus on valittuna ja tietokoneen etualalla.

Jos et käytä Windows Media Playeria tai iTunesia, varmista, että ne eivät ole auki.

Kun käytät SoundLink USB -avainta, tietokone priorisoi Windows Media Playerin (WMP) toistokontrollit .  Jos jompikumpi on auki ja yrität käyttää toista audi oApp -sovellusta, sulje WMP tai iTunes.

Kaikkia äänen toistoohjelmia ei tueta

Järjestelmä on suunniteltu lähettämään järjestelmästä AVRCP-perustoiminnot SoundLink/Wave Bluetooth™ -laitteeseen, joka ohjaa PC- tai Mac-tietokoneessa käynnissä olevan toistoohjelman kuljetuksen perusohjaimia. Kaikki audio-toistoohjelmat, erityisesti selainikkunassa käytettävät ohjelmat, eivät voi hyväksyä ja tulkita näitä komentoja.