SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Puheluun vastaaminen tai puhelun lopettaminen

Bose-tuote vastaa puheluihin, lopettaa ja ohjaa niihin liittyviä toimintoja. Näin voit vastata puheluihin kätevästi ilman, että käytät mobiililaitteen säätimiä.

Paina monitoimipainiketta kerran.

Monitoimipainikkeen painallus icon painike vastaa saapuvaan puheluun. Toinen toimintopainikkeen painallus lopettaa aktiivisen puhelun, jos muuta aktiivista puhelua ei ole. Kuulokkeessa on saapuva, kaksi soittoääntä, jos kyseessä on tietty soittoääni (esimerkiksi Äänileike) ei lähetetä liitetystä laitteesta Bluetooth-yhteyden kautta, minkä jälkeen näkyy soittajan nimen äänikehote (jos se on otettu käyttöön kuulokkeissa).

Jos puhelu soi ja toinen puhelu soi kuulokkeeseen, voit painaa monitoimipainiketta kerran icon painike vastaa puheluun ja asettaa ensimmäisen puhelun pitoon.

Valitse Bluetooth®-kuuloke äänilähteeksi puhelun aikana.

Jotkin laitteet reitittävät puhelun äänen puhelimeen kuulokkeiden sijaan, jos puheluun vastattiin puhelimella. Tällä tavalla vastatut puhelut voivat siirtää äänen kuulokkeeseen joko 1) ottamalla Bluetooth-yhteyden käyttöön äänilähteenä puhelun aikana tai 2) pitämällä kuulokkeen puhelupainiketta painettuna (kun yhteys on vain yksi). Tämän toiminnon tarve voidaan välttää vastaamalla puheluun kuulokkeen puhelupainikkeella.