QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet – Samsung- ja Android™-laitteet

Myynnissä 2015–2021

EIKÖ TÄMÄ OLE SINUN TUOTTEESI?
Vahvista tuotteesi alta, niin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea.
Select your product
Product image
TUKIVAIHTOEHDOT TUOTTEELLE
Loading
HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Puheluun vastaaminen tai puhelun lopettaminen

Bose-tuote vastaa puheluihin, lopettaa ja ohjaa niihin liittyviä toimintoja. Näin voit vastata puheluihin kätevästi ilman, että käytät mobiililaitteen säätimiä.

Varmista, että vastaus-/lopetuspainike on keskiasennossa eikä off-asennossa.

Vastaus- ja lopetuspainike voidaan aktivoida kolmella tavalla:
  1. Paina kerran
  2. Paina, pidä painettuna ja vapauta
  3. Paina -painiketta kahdesti
Oikea menetelmä määräytyy puhelimen valmistajan mukaan. Lisätietoja saat puhelimen valmistajalta

Huomautus: The answer end button also houses the microphone.

Varmista, että vastaus-/lopetuspainike on keskiasennossa eikä off-asennossa.

Call Related Functions
Toiminnon käyttö
Vastaa puheluun paina ja vapauta
Lopeta puhelu paina ja vapauta
Hylkää saapuva puhelu paina -painiketta 2 sekunnin ajan ja vapauta se
Vaihda saapuvaan tai pidossa olevaan puheluun ja aseta nykyinen puhelu pitoon painamalla ja vapauttamalla. Voit palata ensimmäiseen puheluun painamalla painiketta uudelleen.
Siirry saapuvaan tai pidossa olevaan puheluun ja lopeta nykyinen puhelu painamalla -painiketta, pitämällä -painiketta painettuna 2 sekunnin ajan ja vapauttamalla se
Käytä ääniohjausta pidä vastaus- ja lopetuspainiketta painettuna. Lisätietoja yhteensopivuudesta ja käytöstä on puhelimen käyttöoppaassa tämä ominaisuus

Media Playback Functions
Toiminnon käyttö
Toista tai keskeytä kappale tai video paina ja vapauta
Siirry seuraavaan kappaleeseen tai osaan paina ja vapauta kaksi kertaa nopeasti
Pikakelaus eteenpäin paina ja vapauta kaksi kertaa nopeasti ja pidä toista painiketta painettuna paina -painiketta

Huomautus: Vastaus- ja lopetuspainikkeessa on myös mikrofoni- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.