Wave® III -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2012–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Liitä SoundLink USB -muistitikku uudelleen järjestelmään

Jos SoundLink-sovitin on liitettävä uudelleen tai sitä ei voitu liittää, voit käynnistää Wave-järjestelmän USB-avaimen ja SoundLink-vastaanottimen manuaalisesti, jotta voit muodostaa yhteyden uudelleen.

SoundLink-sovittimen ja USB-avaimen manuaalinen pariliitos:

1. Poista Bluetooth käytöstä lähellä olevat Bluetooth-laitteet
  2. Powe ron Wave-järjestelmä dselect SoundLink -lähde
    Vinkki: Jos sinulla on ongelmia, varmista, että SoundLink-sovitin on liitetty tukevasti Wave-järjestelmän Bose Link -liitäntään
  3. Pidä kaukosäätimen 5 -painiketta painettuna, kunnes WAVE -järjestelmän näyttöön tulee TEKSTI LÖYDETTÄVISSÄ
  4. Pidä USB -painiketta painettuna, kun käytät seuraavia painikkeita: USB-avaimen merkkivalo alkaa vilkkua
    Vinkki: Jos sinulla on ongelmia, varmista, että USB-muistitikku on liitetty tukevasti tietokoneeseen ja tietokoneeseen on kytketty virta
  5. Odota, että sovitin ja USB-muistitikku liitetään: KUN YHDISTÄT TOIMINTORAAJAN, WAV -järjestelmänäytössä näkyy teksti COMPUTING Rwhen  connected (LASKE Rkun yhdistetty).