Lifestyle® V30 -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2007–2010

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänen prioriteetin määrittäminen

Audio Priority (äänen tärkeys) -asetuksen avulla voit valita katseltavan videon ääniliitännän tyypin. Tästä on hyötyä, jos video lähetetään kaapelilaatikosta HDMI-kaapelin kautta ja ääntä optisen kaapelin kautta.

Äänen prioriteetin määrittäminen:

Huomautus: Tämä asetus on käytettävissä järjestelmissä, joissa on konsolin ohjelmisto 010200 tai uudempi. Lisätietoja on ohjeaiheessa ohjelmiston tai laiteohjelmiston version tarkistaminen.
  1. Paina kaukosäätimen järjestelmäpainiketta.
    Vinkki: Jos järjestelmävalikko ei näy televisiossa, varmista, että oikea TV-tulo on valittuna.
  2. Valitse Audio (Ääni) vierittämällä vasemmalle tai oikealle.
  3. Selaa alaspäin kohtaan DVD Audio Priority tai CBL-SAT Audio Priority.
    Vinkki: DVD- ja CBL-SAT-asetukset voi määrittää erikseen, kun liität laitteen HDMI-liitännän kauttajärjestelmäkonsolin takana olevaan DVD- tai CBL-SAT-tuloliitäntään.
  4. Valitse nykyinen asetus vierittämällä oikealle.
  5. Selaa ylös tai alas ja valitse asetus:
    1. HDMI: Valitse tämä, jos liitetyn laitteen ääntä lähetetään HDMI-kaapelin kautta.
    2. Optinen/koaksiaali: Valitse tämä, jos liitetyn laitteen ääntä lähetetään optisen tai digitaalisen koaksiaalikaapelin kautta.
  6. Poistu valikosta painamalla Exit (Lopeta) -painiketta.