Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuulokkeen äänenvoimakkuuspainikkeet eivät muuta -laitteen äänenvoimakkuutta liitetty laite

Jos et voi säätää kuulokkeeseen liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta kuulokkeen säätimillä, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista, että kuuloke on liitetty laitteeseen äänikaapelilla.

Kuulokkeet voi liittää Bluetooth-yhteydellä tai äänikaapelilla. Kun käytät kaapelia, kuulokkeen ohjaimet eivät ole käytössä. Tässä asetuksissa voit säätää dplayback-säädintä ja skannata MAD en käyttämällä liitettyä laitetta.

Poista TTY käytöstä laitteen asetusvalikossa, jos se on käytössä.

Katso  lisätietoja laitteen puhelimen asetuksista TTY -asetuksesta. Tämä setti gvoi olla usefu lon kuulovamma.  Kun toiminto on käytössä, devicin emnight b -toiminnon äänenvoimakkuus ei kuitenkaan välttämättä pienene yhtä paljon kuin kun asetus on poistettu käytöstä. Jos tämä on käytössä, poista TTY käytöstä ja yritä uudelleen.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.