SoundDock® 10 -järjestelmä

Myynnissä 2009–2014

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänilähteiden vaihtaminen

Laitteessa on äänitulo, joka helpottaa toisen laitteen liittämistä. Lue, miten voit vaihtaa laitteen tuloliitäntöjä ja kuunnella eri äänilähteitä.

Vaihtaminen iPodin ja AUX-äänen välillä:

Vaihda AUX-liitäntään liitettyyn laitteeseen painamalla kaukosäätimen AUX-painiketta. Voit kuunnella telakoitua iPodia painamalla iPod -painiketta. (Vihje: I fan iPod- tai AUX-laitetta ei ole liitetty,  et voi kytkeä systis mt oa: n irti D-liitännästä -painiketta.)