Äänilähteiden vaihtaminen

Laitteessa on äänitulo, joka helpottaa toisen laitteen liittämistä. Lue, miten voit vaihtaa laitteen tuloliitäntöjä ja kuunnella eri äänilähteitä.

Äänilähteen valitseminen:

Kaukosäätimen käyttäminen

Bose-kaukosäätimen oikeassa sarakkeessa näkyvät seuraavien valittavissa olevien lähteiden kuvakkeet: TVtai Bluetoothtai musiikin suoratoisto.

Valitse TV-, Bluetooth- tai AirPlay-lähde Bose Music -sovelluksella

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Source (Lähde) -painiketta. Jos tämä painike ei näy, napauta laitteen hallintakuvaketta icon vasemmassa alakulmassa.
    Vinkki: Jos sinulla on useita Bosen älykkäitä kaiuttimia, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse ohjattava tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse haluamasi lähde (TV, Bluetooth tai AirPlay).

Valitse suoratoistomusiikkipalvelu Bose Music -sovelluksella

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Selaa -kuvaketta icon oikeassa alakulmassa.
  2. Näytön yläosassa on TuneIn-musiikkipalvelun ja muiden määrittämiesi musiikin suoratoistopalvelujen banneri. Valitse musiikkipalvelu, jonka sisältöä haluat selata tai etsiä.