Bose Smart Speaker 500

Myynnissä 2018 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Äänilähteiden vaihtaminen

Laitteessa on äänitulo, joka helpottaa toisen laitteen liittämistä. Lue, miten voit vaihtaa laitteen tuloliitäntöjä ja kuunnella eri äänilähteitä.

Äänilähteen valitseminen:

Voit valita haluamasi musiikin eri tavoilla. Katso, miten voit tehdä valintoja laitteen painikkeilla tai Bose Music -sovelluksella.

Laitteen painikkeiden käyttäminen

Valitse lähde laitteen päällä olevilla Blueooth-, AUX- tai Preset-painikkeilla.

AUX-, Bluetooth- tai AirPlay-lähteen valitseminen Bose Music -sovelluksessa

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Source (Lähde) -painiketta
    Vinkki:  Jos näkyvissä on jokin muu tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon Valitse laite vasemmasta yläkulmasta ja napauta sitten Lähde -painiketta

2. Valitse haluamasi lähde (AUX, Bluetooth tai AirPlay)

Musiikkipalvelun valitseminen Bose Music -sovelluksesta

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa oikealla alhaalla olevaa Music Note ico n-kuvaketta
    Vinkki:  Jos näkyvissä on jokin muu tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon Valitse laite vasemmasta yläkulmasta ja napauta sitten Music Note (Musiikkihuomautus) -kuvaketta

2. Selaa -kohdan alapuolella voit tarkastella Bose-tiliisi lisäämiäsi musiikkipalveluja pyyhkäisemällä musiikkipalvelupalkkia vasemmalle tai oikealle
    Huomautus: Tunei näkyy aina musiikkipalvelupalkissa.  Sinun ei tarvitse lisätä thi sservice eikä sitä voi poistaa

3. Hae tai selaa musiikkipalvelun sisältöä napauttamalla musiikkipalvelun nimeä.