Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun lataaminen

Lue, miten voit ladata laitteen akun, jotta voit käyttää sitä missä tahansa.

Kaiuttimen lataaminen

Liitä USB-kaapeli laitteesta USB-laturiin. Kun akku on ladattu täyteen, kaikki akkuvalot palavat valkoisina.

Akku latautuu tavallisesti täyteen abou t4 tunnissa. Tämä vaihtelee lataustason ja käytettävän laturin mukaan. Kaiutin saa virtaa täyteen jopa kuusi tuntia.

Akun lataaminen ei ylilataudu, jos akku kytketään yön aikana

Litiumaakuissa on sisäänrakennettu automaattinen virrankatkaisutoiminto, kun  akku on ladattu uudelleen , dto estää akun ylilatauksen. Vaikka akku on vielä kytketty, akun lataustaso on laskettava tietyn pisteen alapuolelle, jotta lataus käynnistyy uudelleen.