Bose Frames Tempo

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun lataaminen

Lue, miten voit ladata laitteen akun, jotta voit käyttää sitä missä tahansa.

Akun lataaminen:

Huomautus: Laitetta ei voi käyttää tai käyttää latauksen aikana.
  1. Liitä USB-kaapelin pienempi pää USB-C-porttiin
  2. Liitä toinen en dto USB-A wal -laturi (ei sisälly)
    HUOMIO: Käytä tätä tuotetta vain, jos laite on hyväksytty käytettäväksi paikallisten säädösten mukaisesti (esim. UL, CSA, VDE tai CCC).

Laitteen merkkivalo vilkkuu valkoisena latauksen aikana ja palaa valkoisena latauksen aikana. Aina kun kehyksiin kytketään virta, äänikehote ilmoittaa akun varaustason

Täyteen lataaminen kestää noin 1  8 tuntia. 30 minuutin pikalatauksella saat noin 4 tuntia käyttöaikaa.

Akun lataaminen ei ylilataudu, jos akku kytketään yön aikana

Litiumaakuissa on sisäänrakennettu automaattinen virrankatkaisutoiminto, kun  akku on ladattu uudelleen , dto estää akun ylilatauksen. Vaikka akku on vielä kytketty, akun lataustaso on laskettava tietyn pisteen alapuolelle, jotta lataus käynnistyy uudelleen.