QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling® -kuulokkeet

Myynnissä 2006–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Lyhyt akunkesto

Jos akun lataustaso tyhjenee odotettua nopeammin, kokeile seuraavaa:

Tarkista, onko akku latautunut.

Jos akussa ei ole tarpeeksi virtaa, laite ei saa virtaa. Lisätietoja on kohdassa akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen.

Akku on ehkä ylittänyt suunnitellun käyttöjakson.

Jos QC3 BCK on valmiustilassa, akku kestää noin 20 tuntia, ja akku latautuu täyteen. Akussa on kuitenkin vain noin 5 tuntia jatkuvaa puheaikaa. Tämä aika voi vaihdella melutason mukaan. Akun odotettu käyttöikä on noin 500 latauskertaa.

Tarkista, että akun toiminta-aika on odotettua.

Kun akku on ladattu täyteen, sitä voi käyttää noin 200 tuntia. Akkuvirtaa kuluu nopeammin suuremmilla äänenvoimakkuuksilla tai meluisissa ympäristöissä. Akun tyypillinen käyttöikä on noin 500 latauskertaa.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.