Bose Frames Rondo

Myynnissä 2018–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Lyhyt akunkesto

Jos akun lataustaso tyhjenee odotettua nopeammin, kokeile seuraavaa:

Varmista, että akun merkkivalo palaa.

Akun tilan ilmaisin voi vaihdella sen mukaan, onko järjestelmä kytketty verkkovirtaan, käytetäänkö akkuvirtaa vai tarkastetaanko akun tila. Lisätietoja on kohdassa merkkivalojen tilan merkkivalot ja tiedot.

Säädä automaattista virrankatkaisuasetusta Bose Connect -sovelluksessa

Automaattisen virrankatkaisun oletusajastin on 3 tuntia käyttämättömänä. Voit ratkaista ongelman poistamalla automaattisen sammutuksen ajastimen käytöstä tai määrittämällä sen pidemmäksi ajaksi Bose Connect -sovelluksella. Lisätietoja on kohdassa automaattisen virrankatkaisun ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .

Tarkista, onko akku ladattu täyteen.

Varmista, että akku on ladattu täyteen, jotta akun käyttöikä on mahdollisimman pitkä. Lisätietoja on kohdassa akun jäljellä olevan latauksen tarkistaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.