Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuote ei toimi päivityksen jälkeen

Jos tuote lakkaa vastaamasta tai et voi enää käyttää sitä odotetulla tavalla päivityksen asentamisen jälkeen, kokeile seuraavaa:

Kokeile seuraavaa:

1. Aseta nappikuulokkeet koteloon ja sulje kansi. Varmista molemmissa nappikuulokkeissa, että nappikuulokkeet napsahtavat paikoilleen ja että merkkivalo syttyy. Jos merkkivalo ei syty, paina kuuloketta alaspäin, kunnes merkkivalo syttyy.
  2. Sulje Bose Music App
  3. Kun kansi on kiinni, paina kotelon takaosassa olevaa Bluetooth-painiketta 40 sekunnin ajan. Korvanapit nollataan. Huomaa, että LED-toiminto ei osoita, että nollaus on valmis.
  4. Avaa kansi ja odota, että ylin merkkivalo lakkaa vilkkumasta.
  5. Irrota oikea korvanappi ja aseta se kotelon ulkopuolelle. Toimi sitten samalla tavalla .
  6. Avaa mobiililaitteen Bluetooth-asetusvalikko ja varmista, että yhteys on muodostettu. Jos näin ei ole, valitse Connect (Yhdistä).
  7. Avaa Bose Music -sovellus ja avaa sovelluksen tuotesivu ja muodosta yhteys valitsemalla QuietComfort-kuulokkeet II.
  8. Kun yhteys on muodostettu, tuotesivun pitäisi osoittaa, että ohjelmistopäivitys on alkanut. Leav eThe korvanapit kotelon ulkopuolella (ei korvissa) ja lähellä mobiililaitetta. Pidä Bose Music -sovellus auki, kun siirto on valmis.
  9. Kun laiteohjelmiston siirto on valmis, viimeistele laiteohjelmistopäivitys sovelluksen ohjeiden mukaisesti. (Prosessin aikana sinua pyydetään sijoittamaan nupit koteloon ja sulkemaan kansi.)
  10. Kun olet valmis, poista nappikuulokkeet, muodosta yhteys Bose Music -sovellukseen ja valitse Settings (Asetukset) -kuvake  QuietComfort Earbud II -sovelluksen sivun oikeassa yläkulmassa.
  11. Valitse Tekniset tiedot ja varmista, että laiteohjelmistoversio on 1.3.26.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.