TV:stä ei kuulu ääntä

Jos laite on määritetty oikein, mutta siihen liitetystä televisiosta ei kuulu ääntä, yritä ratkaista ongelma seuraavasti.

Ennen aloittamista on tärkeää vahvistaa:

• Soundbar on liitetty virtalähteeseen, se käynnistyy ja on osoittanut valopalkin toiminnan merkkejä. Valopalkki ei saa olla punainen. Mikrofonin mykistyspainikkeen alla oleva merkkivalo voi olla punainen.
  • TV-lähde on valittu Bose-kaukosäätimellä, Bose Music -sovelluksella tai Bose Soundbar -kaiuttimen (jos käytettävissä) Alexa-komennolla.
  • Varmista, että äänenvoimakkuus on asetettu oikein Bose Music App -sovelluksessa tai kaukosäätimessä.

Miten soundbar on liitetty televisioon?

HDMI-kaapelilla

Optisella kaapelilla

Optiset kaapelit ja HDMI-kaapelit