Bose Smart Soundbar 600 -kaiuttimen käyttäminen Riku-TV:n kanssa

Bose Smart Soundbar 600 on Roku TV Ready™ -sertifioitu, ja se toimii saumattomasti kaikkien Roku TV™ -laitteiden kanssa HDMI-liitännän kautta. Nauti sulavasta asennuksesta, ääniasetusten helposta käytöstä ja yhteensopivuudesta Roku TV -kaukosäätimen kanssa.

Määritä Bose Smart Soundbar 600 -kaiuttimen asetukset Roku-TV:llä.

1. Liitä HDMI-kaapeli television HDMI (ARC) -portista Bose Smart Soundbar 600 -kaiuttimen HDMI-porttiin.
  2. Käynnistä Roku TV ja asenna Bose-soundbar näytön ohjeiden mukaisesti.
Kun asennus on valmis, Roku-kaukosäädin ohjaa Bose-soundbaria. Voit myös helposti säätää Bose Soundbar -ääniasetuksia television ääniasetusten valikosta.