Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Yhden kuulokkeen toiminto

Ohjelmistoversiossa 1.3.x tai uudemmassa voit nyt käyttää joko vasenta tai oikeaa kuuloketta itsenäiseen yhden budin käyttöön. Tämän uuden ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa korvanappien välillä saumattomasti. Jos toinen korvanappi tyhjenee akun keston vuoksi tai katkaisee Bluetooth-yhteyden, toinen korvautuu automaattisesti. Lue lisää ...

Yhden kuulokkeen toiminto

QuietComfort II -kuulokkeet kuulostavat yhtä upealta kuin ne kuulostavat yhdessä, tiedämme, että joskus haluat käyttää vain yhtä korvanapit. Nyt voit käyttää joko vasenta tai oikeaa kuuloketta itsenäiseen yhden budin käyttöön. Tämän uuden ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa korvanappien välillä saumattomasti. Jos toinen korvanappi tyhjenee akun keston vuoksi tai katkaisee Bluetooth-yhteyden, toinen korvautuu automaattisesti.
Voit käyttää erillistä yhden budin käyttötoimintoa päivittämällä QuietComfort I Ito -kuulokkeiden ohjelmiston version 1.3.26 tai uudemman version.

Lisätietoja on kohdassa tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen .