Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bluetooth-yhteyttä ei voi muodostaa Bose -sovelluksella

Jos  olet unabl eto mak EA Bluetooth -yhteytesi usin Bose App -sovelluksessa, kokeile seuraavaa:

Varmista, että käytät Bose Music -sovellusta.

Eri tuotteille on suunniteltu useita Bose-sovelluksia. Tuotteesi toimii Bose Music -sovelluksen kanssa icon. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen lataaminen.

Valitse liitettävän laitteen tyyppi:

Älypuhelin tai tablet-laite

Tietokone

Televisio