Bose-kaiutinta ei voi valita tai hallita Chromecast-kaiuttimena

Jos Bose-kaiutin ei näy Chromecast-valikossa tai laite ei pysty ohjaamaan kaiuttimen Chromecast-toimintoja, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että Chromecast-toiminto on käytössä kaiuttimessa.

Tarkista Bose Music -sovelluksesta, että Chromecast-toiminto on käytössä kaiuttimessa, johon haluat asettaa kaiuttimen. Lisätietoja on kohdassa sisäisen Chromecast-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä . Jos Bose Music -tililläsi on useita kaiuttimia, ominaisuus on otettava käyttöön kaikissa kaiuttimissa. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Bose-kuulokkeissa. Se on käytettävissä vain Bose Music -sovelluksen kanssa yhteensopivissa verkkokaiuttimissa.

Jos sovellus lähettää videokuvaa myös Chromecast-järjestelmän kautta, kaiutinta ei näy Chromecast-laitteiden luettelossa.

Käytä sovellusta, joka tuottaa musiikkia eikä videokuvaa, kuten YouTube Music Premium, Spotify, Pandora, TuneIn, iHeartRadio, Tai toinen Chromecast-Enable-musiikkisovellus. Bose-kaiuttimiin voi siirtää vain ääntä. Videosisältöä ei voi toistaa.

Tarkista, voitko valita tuotteesi Bose Music -sovelluksessa.

Jos sovellus ei löydä tuotetta, katso kohtaa Bose Music -sovellus ei tunnista tuotetta.

Ota Wi-Fi pois käytöstä lähdelaitteessa ja takaisin käyttöön.

Laite, jolla aloitat äänen, saattaa olla yhteydessä verkkoon. Poista Wi-Fi-asetus käytöstä ja käynnistä se uudelleen, jotta verkkoyhteys voidaan muodostaa uudelleen.

Sulje Chromecast-sovellusta käyttävä musiikkisovellus ja odota 10 sekuntia, ennen kuin yrität uudelleen.

Sulje sovelluksen lähetys Bose-kaiuttimeen. Odota ja avaa sovellus uudelleen ja määritä, voiko Chromecast-yhteyden muodostaa samassa tai muussa Chromecast-musiikkisovelluksessa.

Varmista, että Chromecast-lähdelaite on liitetty samaan verkkoon kuin Bose-kaiutin.

Chromecast-toiminnon käyttäminen edellyttää, että laitteen lähetys Bose-kaiuttimeen on samassa verkossa. Jos laite on esimerkiksi vierasverkossa ja järjestelmä on pääverkossa, Chromecast ei toimi. Etsi laitteen Wi-Fi-asetuksista verkkonimi, johon laite on yhdistetty, ja määritä, onko Bose-kaiutin liitetty samaan verkkonimeen. Lisätietoja on kohdassa tuotteen Wi-Fi-verkon nimen ja signaalin voimakkuuden määrittäminen. Jos laitteet ovat eri verkoissa, vaihda Chromecast-yhteyden muodostavien laitteiden verkko Bose-järjestelmän verkon mukaan.

Käynnistä Chromecast-lähdelaite uudelleen.

Eleronics on ehkä nollattava ajoittain, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Sammuta laite, käynnistä se uudelleen ja yritä uudelleen.

Varmista, että Chromecast-lähdelaite ei käytä VPN-yhteyttä.

Jos laite käyttää VPN-yhteyttä (Virtual Private Network), muut verkon laitteet, kuten laite, eivät välttämättä näe sitä. Katkaise VPN-yhteys, jos se on käytössä, ja yritä uudelleen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)