Ryhmitetyt Chromecast-kaiuttimet toistavat ääntä synkronoituina

Jos toistat musiikkia Chromecast-yhteydellä kaiuttimiin ja kaiuttimien välillä on viive, kokeile seuraavaa:

Säädä Google Home -sovelluksen Group Delay Correction (Ryhmäviiveen korjaus) -asetusta.

1. Voit toistaa musiikkia kaiutinryhmään synkronoimalla sen. Kolmen tai useamman kaiuttimen ryhmille kannattaa valita vain kaksi epäsynkronista kaiutinta ja laskea kaikkien muiden kaiuttimien äänenvoimakkuutta.
  2. Seiso kaiuttimien (tai kaiutinalueiden) välissä ja säädä kaiuttimien äänenvoimakkuutta niin, että kuulet ne suunnilleen samalla tasolla.
  3. Avaa Google Home -sovellus tablet-laitteessa tai mobiililaitteessa.
  4. Määritä, mitä kaiutinta toistetaan viimeksi (esim. Takana tai myöhässä) ja valitse se valettujen laitteiden luettelosta.
  5. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-kuvaketta.
  6. Valitse Lisäasetukset -osassa ryhmän viiveen korjaus.
  7. Lisää kaiuttimen viiveen korjausta, kunnes ääni on synkronoitu. Jos synkronointi heikkenee, aseta viiveen korjaus takaisin nollaan ja valitse toinen kaiutin.
    Kun viiveen korjausta vähennetään, musiikki saattaa katketa muutaman sekunnin ajan, kun uutta synkronointiasetusta käytetään toiston aikana.
Ryhmän viiveen korjausta ei yleensä tarvitse säätää kullekin kaiuttimelle. Tällaiset mukautukset ovat tarpeen, kun on olemassa johdonmukainen ja merkittävä viive.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä reititin uudelleen.

Reititin on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen uudelleenkäynnistäminen. Katkaise virta reitittimestä 30 sekunniksi ja odota, että se käynnistyy ja muodostaa yhteyden. (Huomautus: Kaikki Internetiin yhdistetyt laitteet keskeytyvät nollauksen aikana.)

Jos ryhmittelet useita Bose-järjestelmiä, tarkista, onko käytössä Wi-Fi-verkon laajennin tai toistin.

Bose-järjestelmä settä haluat, että yhtymä ei toista synkronoituna, saattaa plaata syn cif -hintaa joistakin järjestelmistä, jotka ovat käytössä Grou paressa, on yhdistetty langattoman oa-alueen laajennin ja muut reitittimeesi yhdistetyt sare-järjestelmät. Koska laajennin vastaanottaa dthen-yleislähetyksen uudelleen reitittimestä, laajentimeen liitetyt järjestelmät voivat vastaanottaa signaalin myöhemmin kuin tosignaali, joka lähetetään suoraan reitittimestä. Jotta järjestelmä ei ulotu reitittimen kantaman ulkopuolelle, liitä -laite suoraan -reittiin Ethernet -kaapelilla (jos mahdollista). Muussa tapauksessa yritä asettaa järjestelmät tai reititin uudelleen niin, että ne kaikki yhdistävät joko t othe router (reititin)- tai t othe left (laajennin) -yhteyden.