Chromecast-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Jos käytät Google Assistantia Virtual Personal Assistant (VPA) -avustajasi, Chromecast-ohjelmisto otetaan automaattisesti käyttöön Bosen älykkäissä kaiuttimissa ja soundbakeissa. Jos käytät Alexaa VPA-laitteena tai et käytä ääniavustajaa Bose-älylaitteen hallintaan, voit ottaa Chromecast-toiminnon käyttöön seuraavasti.

Varmista, että kaiuttimen ohjelmisto on ajan tasalla.

Tarkista Bose-kaiuttimen ohjelmistoversio. Jos siinä ei ole uusinta versiota, päivitä se. Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen ja tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen.

Chromecast-toiminnon ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Chromecast Built-in.
    Settings menu for soundbars

3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä Chromecast-vaihtokytkimellä. Chromecast on jo käytössä, jos Googlen käyttöehdot on hyväksytty.
    • Kun Chromecast otetaan käyttöön, näyttöön tulee viesti, jossa on linkkejä Googlen palvelu- ja tietosuojakäytäntöön. Valitse Accept & Jatka Chromecast-toiminnon käyttöönottoa tälle kaiuttimelle.
      Google Terms of Service and Privacy Policy links Chromecast enabled
      Ääniohjaus on käytössä myös Chromecast-toiminnon ollessa käytössä. Ääniohjauksen poistaminen käytöstä edellyttää, että se tehdään Google Assistant -sovelluksessa.

• Kun Chromecast poistetaan käytöstä, käyttäjälle muistutetaan, että kaiutin on edelleen yhteydessä Google Assistant -sovellukseen. Poista tämän kaiuttimen Chromecast käytöstä valitsemalla Jatka.
      Google Assistant still linked message Chromecast disabled