Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Oman Bose-tilin poistaminen (vain iOS-laitteet)

Jos sinulla on Apple iOS -laite, voit sulkea Oma Bose-tilisi Bose-sovelluksesta (tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä Android-laitteissa). Tilin sulkeminen poistaa koko Oma Bose-tilisi. Et voi käyttää Bose-palveluja tai -sovelluksia, joissa kirjaudut kyseiselle tilille. Tämä koskee SoundTouch-sovellusta, Bose Connect -sovellusta, Bose Music -sovellusta ja Bose Pro -yhteisöä. Saatat myös menettää joitakin Bose-tuotteiden ominaisuuksia, jotka edellyttävät näitä palveluja tai sovelluksia.

Sulje oma Bose-tilisi Bose Music -sovelluksella.

1. Avaa Bose Music -sovellus
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Oma tili -kuvaketta
  3. Vieritä ALASPÄIN ASETUKSET -osaan ja valitse Sulje Oma tili. Tämä avaa tilin peruutussivun laitteen selaimessa
  4. Täytä tarvittavat kentät ja valitse Lähetä.