L1 Pro16 -siirrettävä kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bose Bluetooth® -tuotteiden yhdistäminen toisiinsa

Jos omistat useamman kuin yhden Bose Bluetoothoot -kaiuttimen tai -kuulokkeet, etsi tietoja niiden yhdistämisestä.

Laite vastaanottaa Bluetooth®-ääntä, mutta ei lähetä Bluetooth-ääntä toiseen laitteeseen.

Useimmat Bluetooth-kaiuttimet ja -kuulokkeet, kuten Bosen tuotteet, ovat Bluetooth-vastaanottimia. Näin he voivat vastaanottaa ja toistaa ääntä, joka lähetetään heille Bluetooth-lähettimestä (esim. älypuhelin tai kannettava tietokone). Koska Bose-tuotteet voivat vastaanottaa vain ääntä, ne eivät voi lähettää ääntä toisilleen.