Bluetooth 4.2 ja Bluetooth 5.1

Lue lisää tuotteen Bluetooth-versiosta ja sen valintasyistä.

Miksi Bluetooth 4.2 ja Bluetooth 5.1

Bose pyrkii aina tarjoamaan erinomaisen tuotteen ja erinomaisen suorituskyvyn. Otamme kaiken huomioon suunnitellessamme uutta tuotetta. Tarkastelemme kaikkien ominaisuuksien ja toimintojen etuja. Koska Bluetooth A2DP -stereoääniprofiilin tekniset tiedot eivät muuttuneet, kahden version (Bluetooth 4.2 ja Bluetooth 5.1) väliset parannukset eivät vaikuttaneet soundbarin äänensuorituskykyyn. Bluetooth 5.1 -tekniikan rajallisten etujen vuoksi teimme päätöksen käyttää aikaisempiin soundbariin asennettuja kovaäänisiä, jotka hyötyvät perusteellisesta kenttätestauksesta sekä todistetusta yhteentoimivuudesta ja luotettavuudesta.