Tietoja TrueSpace-käsittelystä

Lue, miten TrueSpace-tekniikka parantaa Bose-tuotteen kuuntelukokemusta.

TrueSpace-käsittely Smart Soundbar 900- ja Smart Soundbar 600 -kaiuttimessa

Bosen kehittämä TrueSpace™ -äänenkäsittelytekniikka analysoi ei-Atmos-äänisignaalit (kuten stereo tai 5.1) ja yhdistää ne ja luo mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen ja korkeuden. Jos televisiossa ei ole eARC (Enhanced Audio Return Channel) -HDMI-liitäntää, HDMI ARC -liitäntää tai optista liitäntää, ja TrueSpace-käsittelyn ansiosta kuuntelijat voivat silti nauttia lisäkaiuttimien eduista. Kun soundbar on määritetty, on suositeltavaa käyttää ADAPTIQ-ohjelmistoa, jotta soundbar-kaiutin voi optimoida äänen kuunteluympäristöä varten. Bose Music App -sovelluksella voi säätää kaiuttimien äänenvoimakkuutta, jos etukaiuttimiin nähden halutaan lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta.